Fo​​​​​redrag

Mikkel Kessler er nu klar med personlige og gennemarbejdede foredrag

Fighterånd – præstér under pres

  • Et inspirerende foredrag oplagt til arbejdspladser, medarbejdere såvel som ledere, der ønsker inspiration til, hvordan man indstiller sig mentalt på en større opgave samt hvordan man bevarer motivationen og kampgejsten i en udfordrende og omskiftelig hverdag, hvor arbejdsopgaverne kan være ”op ad bakke”
  • Mikkel Kessler tager i foredraget afsæt i tre væsentlige elementer, der for ham er afgørende for at komme succesfuldt i mål; nemlig den optimale forberedelse, præstation og ikke mindst den efterfølgende hvile. Undervejs kommer han samtidigt omkring, hvilke forstyrrende elementer der undervejs kan stå i vejen for målet, hvis forstyrrelserne ikke håndteres rigtigt.
  • I foredraget deler Mikkel Kessler ud af de nyttige værktøjer han henter frem fra sin mentale værktøjskasse og gør brug af, når han skal i ringen. Det kræver først og fremmest den rette mentale indstilling at komme succesfuldt i mål og tage ejerskab over udfordringen, uanset om man skal vinde en boksekamp eller står overfor en større opgave arbejdsmæssigt, i afdelingen eller på individuelt plan.
  • Foredraget er på én gang underholdende, tankevækkende og fyldt med anekdoter fra bokseverdenen, hvor Mikkel Kessler undervejs drager paralleller til verdenen udenfor og de udfordringer, vi generelt møder i vores hverdag.

Fighterånd

  • Oplev et personligt og inspirerende foredrag, hvor den ellers private Mikkel Kessler for første gang rigtig lader offentligheden komme bag om rampelyset og giver et åbent og ærligt indblik i sin professionelle karriere og de valg og fravalg, han undervejs har måttet tage på godt og ondt.
  • Mikkel Kesslers foredrag centrerer sig om tre væsentlige elementer, nemlig forberedelse, præstation og hvile, der for ham er væsentlige for at vinde en boksekamp. Han beskriver sin motivation, viljestyrke og drømme, og hvordan stikord som disse har drevet ham undervejs i karrieren og hjulpet ham til at tackle udfordringer og nederlag, professionelt såvel som privat.
  • I foredraget kommer Mikkel Kessler rundt om sin professionelle boksekarriere fra den spæde start til i dag.
  • Foredraget er på én gang underholdende, tankevækkende og fyldt med anekdoter fra bokseverdenen, hvor Mikkel Kessler undervejs drager paralleller til verdenen udenfor og de udfordringer, vi generelt møder i vores hverdag.

Kontakt og booking

Nedenfor kan du oprette en forespørgsel, hvis du ønsker at booke et foredrag, eller vil stille spørgsmål til Mikkel Kesslers foredrag. Du får lynhurtigt svar! 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.