Om 

Mikkel Kessler

Fra professionel bokser til inspirerende foredragsholder

Om Mikkel

Mikkel Kessler er født i 1979 i København, og er tidligere professionel bokser med tilnavnet "The Viking Warrior". 1. februar 2015 offentliggjorde Mikkel, at han indstillede sin karriere som professionel bokser. 

Mikkel Kessler er en af de største sportsudøvere, Danmark har haft. Han har vundet 46 ud af 49 kampe som professionel bokser. Dette gør ham til den bedste bokser i Danmark nogensinde. I 2006 blev Mikkel kåret som Årets danske sportsnavn af Danmarks Idrætsforbund. Derudover er Mikkel blevet kåret som verdensmester hele 5 gange i sin vægtklasse, hvilket betyder, at han har bokset i de største internationale arenaer. 

Mikkel er ligeledes populær på Facebook. Med sine mere end 330.000 følgere, er Mikkel ikke kun en af de mest profilerede sportsfolk i Danmark, men er også en af de mest eftertragtede personligheder vi har herhjemme. 

Mikkel startede med at bokse som 13-årig i Christianshavn Idrætsklub. Her nåede han at vinde junior-EM for amatører med en rekordliste på 44 vundne kampe ud af 47, inden Mikkel blev professionel i en alder af 19 år.  

Kontakt og booking

Nedenfor kan du oprette en forespørgsel, hvis du ønsker at booke et foredrag, eller vil stille spørgsmål til Mikkel Kesslers foredrag. Du får lynhurtigt svar! 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.